”All Time High” by GymPartner Finance

Löpband i kvalitet Spara mycket tid (tid = pengar) på att slippa att ta dig till och från gymmet eller träningshallen. Med ett eget Löpband hemma kommer du att kunna träna kontinuerligt hela året runt. När du har möjligheten till att träna hemma behöver du inte längre ställa in träningen på grund av regn eller snö. Löpbandet är ett av de mest populära redskapen på gymmet, och om du tränar på ett gym som har löpband så är det oftast kö under gymmets mer populära timmar. Även i hemmagym har begagnade löpband i hög gymkvalitet kommit att bli alltmer populärt i takt med att de är så mycket billigare än nya Löpband i samma varumärke. GymPartners Löpband har i genomsnitt 60-70% lägre pris än det pris gymmet betalade för 3-4 år sedan. Observera att varje begagnat Löpband i hög kvalitet som testas, servats av Servicetekniker innan försäljning  kan vi sälja med 6 månaders reservdelsgaranti. Detta är Löpband som gymmen väljer att köpa pga. driftsäkerhet, hållbarhet och att det finns reservdelar i landet

”All Time High” by GymPartner Finance. GymPartner Finance slog försäljningsrekord under veckan som gick. Onsdag 2/1 -Fredag 4/1 gjordes 15 affärer. Ett komplett gym till Lawab AB i Täby som köpte gym nummer 4 till Stockholm.

”All Time High” by GymPartner Finance

För första gången sedan starten har våra hemsidor sålt mer än Martin Börjesson.

Läs mer på GymPartner.nu

"All Time High" by GymPartner Finance . GymPartner Finance slog försäljningsrekord under veckan som gick. Onsdag 2/1 -Fredag 4/1 gjordes 15 affärer. Ett komplett gym till Lawab AB i Täby som köpte gym nummer 4 till Stockholm."All Time High" by GymPartner Finance
Gym nr 2 till en stor BRF i samma stad Täby
5 st olika gym köpte 230 st Omklädningssskåp i nyskick från vårt lager i Kalmar. 
Gym4You i Skövde.
Hova Träning & Hälsa
BalanceBox i Borlänge.
Gymmet i Luleå köpte två ARC -trainer i nyskick.
Activ Fysio i Helsingborg.
Friskvårdscenter i Vännesby.
Växer gym i Kalmar köpte skåp och som tidigare köpt två kompletta gym av GymPartner Finance.
För första gången sedan starten har våra hemsidor sålt mer än Martin Börjesson.
#gymauktioner #gympartnersweden #technogym 
#precor#lifefitness #omklädningsskåp #komplettgym #qicraft 
Läs mer på GymPartner.nu
 

 

2 kommentarer

  1. From Sweden’s largest warehouse, we sell complete used gym, new & used treadmills, crosstrainer, exercise bikes, spinning bikes and 100’s used gym machines.
    We also have 1000s of new functional training equipment and home gym products.
    Our branded brands are Technogym, Life Fitness, Precor, Startrac. Our new ones are Ziva, Eurosport, GrandMaster, Bodytone, Allstrenght.
    Book time for personal viewing and advice on 070-878 94 00 Dan
    Please visit our warehouses and showroom in Gothenburg and Stockholm

Kommentarer är stängda.