18 november, 2021 / blogg
Crosstrainer – en effektiv träning

Crosstrainer – en effektiv träning

Köp en Crosstrainer – en effektiv träning för hela kroppen så får ni ett motionsredskap som perfekt efterliknar rörelsen för gång och löpning men samtidigt tränar ben, höft, armar, axlar och bröst. Med detta garanteras ett hälsosamt helkroppspass.

Köp en Crosstrainer – en effektiv träning för hela kroppen

Konditionsträning med en Crosstrainer stimulerar hjärt- och kärlsystemet och förbränner c: a 600 kalorier i timmen – utmärkt för en snabb fettförbränning och ett kvickt och hälsosamt sätt att gå ner i vikt.

På en vanlig Crosstrainer hittar man svänghjulet bakom utövaren medan det på en ellipticaltrainer sitter framför – detta gör att steg-rörelsen blir lite längre och rakare. Oavsett om man tränar med en Crosstrainer eller en Elliptical-trainer är det samma resultatgivande och effektiva träning.

Läs om GymPartner Träningsutrustning

GymPartners Crosstrainer

hyra crosstrainer

cross trainer

Crosstrainer – en effektiv träning

Vi rekommenderar Crosstrainer Precor EFX 576i som är ”sportbilen” i den framgångsrika EFX serien från Precor. Denna förstklassiga Crosstrainer kännetecknas av att ha en Watt styrd träning för 25–400 watt, display, 20 kg svänghjul och en virvelströms bromsmotorik av högsta kvalité.

Köp en Crosstrainer för priser upp till SEK 39 900 kr

Exklusiv och professionell utrustning för ett high-tech gym i ditt egna hem. Detta är de bästa Crosstrainers från GymPartners sortiment och alla maskiner har den mest moderna broms- och datorteknologi. Fungerar även perfekt för hotell, gym och sportanläggningar.

Kontakta GymPartner Finance 

Crosstrainer – en effektiv träning

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*