Träningsmaskiner till ditt gym

HUR VILL DU GÖRA MED FINANSIERINGEN? Att investera i en helt ny anläggning eller uppdatera delar av sin utrustning innebär en kostnad som många gymägare/företag etc. inte vill eller kan belasta sitt eget kapital med. Oavsett vilken utgångspunkt och situation du befinner dig i hjälper vi dig med det alternativ som passar dig och din verksamhet bäst. HUR VILL DU GÖRA MED FINANSIERING? Leasingavtal? Vi kan erbjuda flera olika leasingavtal för dig som vill dela upp betalningen och vi samarbetar med flertalet av de stora leasingbolagen för att ge dig det absolut bästa avtalet. Mot slutet av leasingperioden ges du möjlighet att antingen köpa loss utrustningen för ett fastställt restvärde eller förnya leasingavtalet med ny utrustning. Hyresavtal Du kan också välja att hyra utrustningen från oss för en fast månadskostnad. I slutet av hyresperioden kan du välja på ett köpa loss utrustningen till marknadsvärde eller fortsätta hyra den.

Träningsmaskiner till ditt gym finner du hos Martin Maximus och GymPartner Träningsutrustning i Mölndal. Enligt Kaffebloggen ” Ta en kaffe vettja!” kan du skapa bra förutsättningar till att träna genom att köpa begagnad gymutrustning på auktion. Det kan vara gymutrustning att använda både för hemmabruk eller på gym.

Nya eller begagnade träningsmaskiner till ditt gym?

Träningsmaskiner till ditt gym finner du hos GymPartner Träningsutrustning i Mölndal. Enligt Kaffebloggen " Ta en kaffe vettja!" kan du skapa bra förutsättningar till att träna genom att köpa begagnad gymutrustning på auktion. Det kan vara gymutrustning att använda både för hemmabruk eller på gym.
Nya eller begagnade träningsmaskiner till ditt gym?

Begagnade gymmaskiner och gymutrustning i toppskick finns alltid från de världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, GrandMaster & Gymleco.

GymPartner vänder sig både till privatpersoner och företag och finns med dig hela vägen från det att du köper din gymutrustning tills det att de levererats till dig och GymPartner även där när det kommer till av service och underhåll gymredskapen som de säljer.

Produktkategorier med träningsmaskiner till ditt gym:

Armmaskiner:

Bicepscurl Selection line Technogym har en innovativ design, komfort och användarvänlighet är vad som utmärker Technogyms Selection line.
Pris: 11900 kr exm.

Axelmaskiner:

Axelpress Insignia LifeFitness serie för gymträning är unik. Premium styrketräningsutrustning med viktmagasin som är estetiskt tilltalande och inbjudande att använda.
Pris: se hemsidan

Benmaskiner:

Benpress liggande Icarian Precor avlastar ländryggen, -ger effektiv träning av lår & rumpa. Förebygger muskelsmärtor höft, bäcken & ger rörlighet i benen.
Pris: se hemsidan

Bröstmaskiner:

Smithmaskin Panatta PRO är en träningsmaskin där skivstången bara kan röra sig upp och ner i en vertikal bana. Finns att prova i Mölndalslagret.
Pris: Se hemsidan.

Cable cross:

Denna kabelmaskin Radiant Dual Adjustable Pulley Technogym är platsbesparande, multifunktionell och gör att flera användare kan träna samtidigt.
Pris: Kolla hemsidan.

Chins & Dipsställningar:

Benlyft-Dips-Chinskombi Marbo Fitness aktiverar alla dina magmuskler & överkroppsmuskler. En stark bål är grunden i varje vältränad kropp.
Pris: 1950 kr exm.

Magmaskiner:

Benlyft-Dips-Chinskombi Marbo Fitness aktiverar alla dina magmuskler & överkroppsmuskler. En stark bål är grunden i varje vältränad kropp.
Pris: Se hemsidan.

Ryggmaskiner:

Latsdrag Icarian Precor en multifunktionell maskin där du kan utföra en rad olika ryggövningar. Utförs genom att dra stången nedåt & ger effektiv träning.
Pris på hemsidan.

Investera tryggt i Träningsmaskiner till ditt gym genom finansiering hos oss på GymPartner Finans

Besök GymPartner Finance

Nya Löpband och Motionsredskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskapHemmagym, och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Kolla våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket.

Träningsmaskiner till ditt gym finner du hos Martin Maximus och GymPartner Träningsutrustning i Mölndal. Enligt Kaffebloggen " Ta en kaffe vettja!" kan du skapa bra förutsättningar till att träna genom att köpa begagnad gymutrustning på auktion. Det kan vara gymutrustning att använda både för hemmabruk eller på gym.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Motioncyklar & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Publicerat den
Kategoriserat som blogg

1 kommentar

Kommentarer är stängda.