Martin MaXimus Börjesson

Maximus – Vill hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym Martin säger; ”- Jag hade själv inte klarat mig idag om jag drev mina gym som jag gjorde under 80- och 90-talet. ”Vi på GymKonsulten brinner innerligt för att hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym. En helhetslösning – i alla avseende – som fungerar så smidigt och lönsamt som möjligt – redan från första dagen. Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år. Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners facebook.com/GymPartnerSweden/ twitter.com/gymswed pinterest.se/Gymutrustning/ gympartnersweden.tumblr.com/ instagram.com/gympartnertraningsutrustning/ linkedin.com/company/27203060 yelp.com/biz/gympartner-tr%C3%A4ningsutrustning-ab-m%C3%B6lndal linktr.ee/gympartner reco.se/gympartner-sweden reddit.com/user/Gymbroker/ Läs om Ånäskliniken-040Massage träningsfilosofi mm. Benmaskiner hos GymAuktioner Frakter av Gym hos Gymfraktarna Finansiering av Gym hos GymPartner Finance Service av Motionsredskap hos GymSupporten Skyltreklam

Martin Maximus Börjesson, ägare av GymPartner Finance AB, har tagit lärdom av ovan visdomsord – vilket genomsyrar hela verksamheten. Han har varit företagare inom gymbranschen sedan 1979, då han startade sitt första gym.

Maximus – Vill hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym
Martin säger; ”- Jag hade själv inte klarat mig idag om jag drev mina gym som jag gjorde under 80- och 90-talet. ”Vi på GymKonsulten brinner innerligt för att hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym. En helhetslösning – i alla avseende – som fungerar så smidigt och lönsamt som möjligt – redan från första dagen. Martin Maximus Börjesson har sålt mer än 700+ kompletta begagnade gym på 40 år. Många av dessa finns på vår karta över GymPartners utvalda partners
facebook.com/GymPartnerSweden/ 
twitter.com/gymswed
pinterest.se/Gymutrustning/
gympartnersweden.tumblr.com/
instagram.com/gympartnertraningsutrustning/
linkedin.com/company/27203060
yelp.com/biz/gympartner-tr%C3%A4ningsutrustning-ab-m%C3%B6lndal
linktr.ee/gympartner
reco.se/gympartner-sweden
reddit.com/user/Gymbroker/
Läs om Ånäskliniken-040Massage träningsfilosofi mm.
Benmaskiner hos GymAuktioner 
Frakter av Gym hos Gymfraktarna 
Finansiering av Gym hos GymPartner Finance
Service av Motionsredskap hos GymSupporten
Skyltreklam

Martin MaXimus Börjesson

Genom åren har det blivit 47 stycken anläggningar. Sedan 1983 har han bedrivit kvalificerad handel med gymutrustning och förmedlat hundratals kompletta gym.

Gymägare i branschen håller med om att han “brinner” för att hjälpa dem att starta gymanläggningar i kombination med mentorskap i framgångsrikt företagande.
– Erfarenhet som kommer DIN rörelse tillgodo

Det är ingen större konst att sälja kompletta begagnade gym till låga priser. Det är däremot en adekvat förmåga att hjälpa dig som blivande gymägare att tjäna pengar och spara stora startkostnader.

Med nära 43 (1979-2022) års erfarenhet av framgångsrik fitnessdrift kommer du att hamna i helt rätta händer.

Hur gärna man än vill leva på ”sina gamla meriter”, räcker det inte i dagsläget om man ska klara sig som gymägare i konkurrens med TV-soffan och andra gym.

Ni må ha en fantastiskt anläggning och vara hur kompetenta som helst som entreprenörer, men om ni inte syns på nätet och har negligerat proffsig skyltning i närområdet, kan det bli svårt att kunna leva på verksamheten.

Martin säger; ”- Jag hade själv inte klarat mig idag om jag drev mina gym som jag gjorde under 80- och 90-talet.”

Vi på GymPartner Finance brinner innerligt för att hjälpa dig att lyckas med din dröm att öppna eget gym.

En helhetslösning – i alla avseende – som fungerar så smidigt och lönsamt som möjligt – redan från första dagen.

Martin MaXimus Börjesson säljer Gym 365 dagar om året

Martin Maximus Börjesson – 4 Befattningar i svenskt näringsliv

 1. 59-årig man i Öjersjö
 2. Martin Maximus är en man som är född den 24 mars 1963 och bosatt i Öjersjö på Rävekärrsvägen 2. 
 3. Han flyttade till sin nuvarande villa eller småhus för 2 år sedan (den 24 november 2020). Här bor han tillsammans med flera personer – det är t.ex. Charlotte och Erik.
 4. Martin Maximus är inte mer eftersökt än andra. Denna månad har vi hittills lämnat ut information om honom vid 125 tillfällen.
 5. Martin Maximus har befattningar i flera bolag som t.ex. bolagsman, se vilka bolag det handlar om lite längre ned på sidan.
 6. De flesta som söker efter Martin Maximus i den här tjänsten är kvinnor som befinner sig i Stockholm.
 7. Köp Crosstrainer
 8. Löpband i kvalitet
 9. Bäst Crosstrainer
 10. Vad kostar ett hemmagym?
 11. Köp Löpband hos GymPartner Finance
 12. Starta Gym
 13. Öppna eget Gym?
 14. HUR VILL DU GÖRA MED FINANSIERING?

GymPartner Finance Transport och installation samt bästa erbjudande just nu

Läs mer GymDigital 

Komplett Technogym Tumba